Historiek van de winkel

AD HOC begint in hartje Kortrijk als een ‘vitrine’ in de Lange Steenstraat. Je kunt er de nieuwste betaalbare designobjecten vinden.

Wegens het groot succes volgt spoedig een verhuis naar een groter pand in de Wijngaardstraat. Daar wordt verder de basis gelegd voor het huidige profiel van de winkel: hedendaags, nuttig en toch… net iets anders !

Wanneer Kortrijk besluit dat er iets gedaan moet worden aan zijn ingeslapen imago, dwingen de onvermijdelijke werken AD HOC tot een nieuwe keuze: een verhuis naar een eigen pand in de Sionstraat .

Enkele jaren later krijgt de stad een energieboost. Deze vernieuwing samen met de komst van het Winkelcentrum K inspireren AD HOC om nogmaals te verhuizen en te investeren in de huidige zaak in de Lekkerbeetstraat. Hier worden de nieuwe collecties ruim en overzichtelijk voorgesteld !

AD HOC staat synoniem voor decoratief, nuttig, clean, vrolijk, sober én kleurrijk. Een hebbeding voor jezelf of een doordacht geschenk voor je vrienden? Guiguite Boel helpt je graag in je keuze uit het ruime aanbod.

Aanstekelijk enthousiasme en een kenmerkende verpakking maken van AD HOC de place to be.

Vele klanten vinden er al sinds jaren hun vaste stek.

Top